Multimèdia Gallery 

Trobar zones preparades perquè els més xicotets gaudisquen amb seguretat i a l'aire lliure no sempre és fàcil, però Calp amaga un racó perfecte per a jornades sota el sol. Descobreix La Vallesa.

La Vallesa de Calp és un bon lloc al qual acudir en família, i a més compta amb una extensió gens menyspreable, ni més ni menys que 10.000m2 perquè els més xicotets ronden al costat de la urbanització de la Mercè, molt prop de l'església.

El parc la Vallesa a Calp és una zona dedicada a oci que es va inaugurar en 1996 i que des d'aleshores ha acollit multitud d'hores de joc, barbacoes i reunions socials. Es tracta d'una iniciativa que complementa l'oferta de serveis i turística del municipi, de manera que els més xicotets i les famílies troben llocs on reunir-se i celebrar i fins i tot cuinar i menjar junts.

Es tracta d'un recurs molt interessant per a passar el dia fora de casa, ja que compta amb instal·lacions sanitàries, àmplies zones de joc i fins i tot fonts d'aigua, per no parlar de les seues sol·licitades barbacoes.

És un lloc genial per a fer un pícnic a Calp, i encara que siga molt popular, la seua extensió aconsegueix que tothom trobe l'enclavament perfecte. Fins i tot val la pena pel propi plaer de passejar.

La Vallesa és un gran recurs per a totes les edats, permet exercitar-se i descansar i a més complementa de manera perfecta una visita pel barri antic de Calp, un recorregut pels Banyos de la Reina i, per als més atrevits, una visita senderista al Penyal d'Ifach. Vos proposem berenar a La Vallesa després d'haver aconseguit en algun dels forns locals un bon tros de Coca María, molt típica i saborosa. No pot haver-hi millor pla!

Més informació
TIPUS

Jardins