Multimèdia Gallery 

Prepara't per a arribar al cim del Penyal d'Ifac a través d'una agradable ruta senderista i contempla Calp des de les altures.

La Comunitat Valenciana està plena de tresors increïbles. El Penyal d'Ifac és, sens dubte, el símbol de la Costa Blanca. Vols coronar el cim? A través d'una agradable ruta senderista, podràs arribar al més alt del penyal i contemplar unes increïbles vistes de Calp des d'aquest penya-segat.

Per a arribar al penyal, cal seguir la Ruta del Cim del Penyal d'Ifac. És una ruta d'uns 4,6 quilòmetres de dificultat mitjana. Durant la ruta hi ha un moment on has de passar per un túnel que travessa aquesta enorme roca. El més complicat del camí és la part final, on trobaràs algunes cordes ancorades a la roca perquè siga més fàcil la pujada. Una cosa molt important a tindre en compte per a fer aquesta ruta és el calçat, ha de ser l'adequat perquè no tingues cap problema durant el camí. I no oblides reservar la teua plaça, ja que el nombre de persones que pot pujar cada dia és limitat!

Durant la pujada podràs trobar tot tipus de flora i fauna. Si vols conéixer més detalls abans d'emprendre la pujada, és recomanable que passes pel Centre d'Interpretació del Parc Natural del Penyal d'Ifac perquè pugues decubrir-ho tot.


A més, en aquesta zona del penyal podràs gaudir d'altres activitats com el submarinisme, l'snorkel o l'escalada.

Més informació
TIPUS

Parcs naturals