Multimèdia Gallery 

La Sala d'Exposicions Ajuntament Vell va ser l'antic consistori fins a 1974. Ara alberga una selecció d'art contemporani.
Més informació

A Calp trobaràs la Sala d'Exposicions Ajuntament Vell, que s'erigeix en un lloc amb molta història. Se situa al costat del solar ocupat pel portal d'accés a l'antic recinte emmurallat, que es coneix popularment com "El Portalet". Era una porta defensiva que tancava l'actual Plaça de l'Església com a últim reducte en cas que un enemic assaltara la muralla externa. Derrocada en 1923 per amenaces de ruïna, es va alçar l'edifici que alberga la Sala d'Exposicions i que durant els anys 1926 a 1974 va ser l'Ajuntament de la localitat, i també les seues dependències judicials.

Després de ser Ajuntament, també va ser durant uns anys el Museu Arqueològic Municipal (1996-2013) i, després d'una reforma a l'interior i a la façana, ara l'Ajuntament Vell continua la seua nova vida com a espai destinat a usos culturals.

S'ha convertit en una sala d'exposicions dedicada a l'art contemporani. Per les seues parets han passat exposicions d'autors com Tania Hens, Jacqueline van Tol, Javier Ruiz Cenzano o Batiste Pastor Solivelles. Un espai per als amants de l'art que vulguen conéixer les últimes tendències i gaudir d'artistes locals, nacionals i internacionals.