Galeria Multimèdia

Aprendre sobre la vida al nostre territori molts segles arrere és possible gràcies a aquest museu, situat en un bonic edifici neocasticista amb un disseny que ja constitueix un reclam per si mateix. Acosta't a descobrir-lo!

El Museu Arqueològic de Crevillent ens mostra, al llarg de les seues diverses plantes, un recorregut no sols pel llegat arqueològic de la zona, sinó també per la seua història més recent centrant-se en la vida de Francisco Mas-Magro, professional de la medicina que va ser proposat per les seues investigacions com a candidat al premi Nobel. L'edifici és realment bonic i et sorprendran els seus sòls de mosaic i el mobiliari conservat, a més dels estris propis de les labors d'investigació hematològica de Mas-Magro.

Quant a l'exposició del Museu Arqueològic, aquesta arranca amb troballes datades en el Paleolític Superior i va recorrent el temps fins a arribar a l'època islàmica.

Podràs trobar motles de fosa per a destrals i espases, així com bronzes fenicis amb motius que van de l'ornamental al religiós i que constitueixen peces realment úniques. A més, compten amb el Tresor de Denaris de Cachapets, format per 268 monedes de plata provinents d'un període entre els anys 211 i el 100 a. de C.

Aquest Museu Arqueològic Municipal complementa l'oferta de museus de Crevillent, que ens acosten també a la història de Les Festes o a la vida de l'artista Marià Benlliure. Completa la teua visita amb una increïble fotografia en Els Pontets o una excursió per la preciosa Serra de Crevillent després de la qual acostar-te a la ciutat a provar la seua deliciosa coca d'aladrocs o observar de prop la seua increïble artesania tèxtil i les seues precioses catifes. Crevillent és una destinació plena de coses a fer que no has de perdre't!