Descobreix a través de les diferents jornades gastronòmiques que se celebren a la Comunitat Valenciana els increïbles productes gastronòmics del nostre territori. Vine a degustar Castelló, València i Alacant!

Les jornades gastronòmiques solen tindre com a objectiu donar a conéixer la  gastronomia i els productes de determinades regions del nostre territori, o donar a conéixer a l’enoturista la qualitat dels vins elaborats a Castelló, València i Alacant. Et proposem trobar en la nostra agenda excuses delicioses amb les quals recórrer els nostres paisatges assaborint mossos i glops que porten l'essència de les nostres muntanyes i del Mediterrani.

Esdeveniments gastronomia Castelló

Castelló compta amb un bon nombre de cites anuals en les quals gaudir de jornades gastronòmiques temàtiques. Aquestes giren entorn de productes tan especials com l'aromàtica tòfona negra, la singular carxofa amb Denominació d'Origen a Benicarló o els deliciosos llagostins de Vinaròs.

Tampoc podem oblidar fires que posen en valor la qualitat dels formatges artesanals o les varietats d'oliva amb què s'elaboren deliciosos olis. Si el que t’agrada és el turisme gastronòmic o l’enoturisme, poden ser grans excuses amb les quals descobrir una província de paisatges increïbles!

Esdeveniments gastronomia València

A la província de València se celebra en gran la qualitat i la versatilitat del seu arròs, a través de jornades que no sols troben el millor cuiner de paella valenciana del món, sinó que donen a conéixer les varietats, la cultura i el paisatge vinculat amb aquest cereal tan representatiu de la Comunitat Valenciana.

Els vins són grans protagonistes de jornades que fusionen enologia i gastronomia, en les quals cellers i cooperatives mostren productes d'increïble qualitat, i fins i tot els deliciosos embotits de l'interior de la província tenen els seus dies grans. No podem deixar d'esmentar la importància de l'apicultura i els grans esdeveniments celebrats al voltant d'un producte com la mel.

Esdeveniments gastronomia Alacant

Alacant compta amb una gran cultura gastronòmica que es manifesta en jornades gastronòmiques temàtiques entorn dels deliciosos plats d'èpoques amb tanta tradició com la Quaresma i la Setmana Santa, o altres més lúdiques en les quals les tapes i pinxos es converteixen en l'excusa amb la qual visitar ciutats plenes d'encant.

Els exquisits arrossos que es preparen a la província també tenen el seu temps de divulgació i mostra, així com productes tan especials com la gamba roja de Dénia, o la nyora i els llagostins de Guardamar del Segura.

Troba en la nostra agenda d'esdeveniments les jornades gastronòmiques perfectes per a fer una escapada a la Comunitat Valenciana. Descobreix el sabor del nostre territori!

Buscar esdeveniments

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg

Veure esdeveniments a partir d'aquest dia

Veure esdeveniments que succeeixen durant el filtre data especificat

Avui

Quan

Tria els dies d'inici i fi de l'interval que desitges consultar

On
Què
    Netejar filtres

    Esdeveniments disponibles en la Comunitat valenciana