Hem preparat per a tu una sèrie de publicacions i guies amb les quals esprémer la teua escapada gastronòmica a la Comunitat Valenciana. Descobreix-les!

Amb les publicacions gastronòmiques de la Comunitat Valenciana podràs maximitzar la teua estada al nostre territori trobant els millors llocs, productes i receptes per a assaborir. Descobriràs grans possibilitats en les quals paladejar vins i plats, o combinar passejos per entorns naturals de gran bellesa vinculats a menjars típics del lloc amb degustacions inoblidables.

Si les nostres receptes t'han conquistat durant la teua estada, podràs repetir-les a casa gràcies als consells de grans cuiners que desenvolupen ací el seu art, i que utilitzen el nostre producte amb molt d’encert. Carxofes de Benicarló amb Denominació d'Origen, llagostins de Vinaròs, oli d'oliva de varietats autòctones, arròs d'increïble qualitat, hortalisses… La llista de delícies a descobrir és molt llarga!

També tindràs l'oportunitat de conéixer el receptari de grans personatges de la nostra comunitat o els plats més vinculats a passatges rellevants de la nostra història, ja que els diferents pobles que han passat per ací han anat deixant una petjada profunda en forma de sabors i ingredients.

Aquestes guies gastronòmiques et serviran per a organitzar millor les teues escapades si eres dels qui valora en viatge poder provar mossos deliciosos, avantguardistes o tradicionals, i aconseguiran resumir una cosa molt important, el nostre sabor i bon fer en la cuina. Vols descobrir-les? Descarrega-les i comença a percebre les infinites aromes de la Comunitat Valenciana!

Publicacions