La Comunitat Valenciana alberga una llarga llista de restaurants i xefs capaços de regalar-te una experiència sensorial inoblidable. T'apuntes a recórrer el nostre territori a la recerca de restaurants amb Soles Repsol?

Els restaurants amb Soles Repsol de la Comunitat Valenciana constitueixen una prova inequívoca que podem presumir de ser una destinació gastronòmica. Comptem amb plats de sabors intensos i aromàtics, els quals recorden a les terres d'interior, i també amb sabors de la mar Mediterrània i aires mariners. Sense oblidar els nostres productes amb Denominació d'Origen i grans vins amb què els acompanyem!

Per tant, som una destinació on qualsevol escapada inclou moments dedicats a assaborir. Però, saps en què consisteixen i com es trien els restaurants amb Soles Repsol?

¿Què són els Soles Repsol?

Es tracta d'unes distincions que reconeixen, en un restaurant i en els seus xefs, l'excel·lència culinària, una mescla de molts factors com el bon servei, el respecte a la cuina local, la vinoteca o el carinyo en el resultat final. I a la Comunitat Valenciana podem presumir de grans professionals i d'autèntics temples de la cuina.

Així, els Soles Repsol són una autèntica mostra de suport que posa en valor el seu treball. Rebre'ls és un autèntic recolzament a l'esforç i a una labor ben feta!

Per a atorgar-los, es realitza una àrdua investigació per part de l'Associació d'Amics de la Reial Acadèmia de Gastronomia en col·laboració amb la Confraria de la Bona Taula, que atorguen aquests reconeixements tant a l'excel·lència culinària com al respecte per la cuina de la regió. Sens dubte, han recorregut Castelló, València i Alacant a la recerca de grans arrossos, cuina innovadora i plats tradicionals plens de sabor.

Es reparteix tres tipus de guardons: els tres Soles Repsol reconeixen els que han sigut els millors restaurants de l'any, els dos Soles Repsol identifiquen aquells establiments amb una cuina i un servei excel·lents, mentre que un Sol Repsol és senyal que en un restaurant el menjar és de gran qualitat i varietat.

A la Comunitat Valenciana som experts a enaltir, protegir i enriquir un dels nostres patrimonis més valuosos, la Dieta Mediterrània, que ha sigut declarada Patrimoni de la Humanitat. No és estrany que hi haja tants Soles Repsol al nostre territori! Vine a visitar-nos en una escapada gastronòmica, sempre és una bona idea. Te’n vens a recórrer els restaurants amb Soles Repsol de la Comunitat Valenciana?