Festes de Santa Quitèria

Main image
Santa Quitèria és la festa gran d'Almassora. Cultura, història i gastronomia es donen la mà en una setmana de celebracions en honor a la seua patrona. Coneix més!

Almassora celebra, cada 22 de maig, les seues grans festes patronals en honor a Santa Quitèria. Una cita que s'estén durant tota una setmana en la qual es programen activitats i actes per a gaudir de la destinació d'una forma diferent.

Santa Quitèria comença el cap de setmana anterior al 22 de maig amb la romeria a l'ermita i el pregó. Fins al dia gran, se succeeixen concerts de música nacional i internacional, espectacles de focs artificials, jocs i tallers infantils, competicions esportives o mercat ambulant gastronòmic, entre d'altres.

I parlant de gastronomia, aquesta es converteix en la gran protagonista d'un dels actes més coneguts d'aquesta festa, les famoses Calderes de Santa Quitèria. Aquestes són exquisides calderes d'arròs que es reparteixen entre tots els assistents i que són l'excusa ideal perquè més de 6000 persones es desplacen, cada any, fins a Almassora per a degustar-les. De fet, han sigut declarades Festes d'Interés Turístic Provincial.

Vine a viure una cita plena d'història, cultura, diversió i gastronomia! No te'n penediràs.


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació

Data d'inici

15/05/2022

Data finalització

22/05/2022

Tipus d'interès

Interés turístic provincial