Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
Almassora
almassora

Blogs en video

Almassora, com la pròpia Comunitat Valenciana, reflecteix la variada herència i tradició recollida al llarg dels segles en un enclavament inspirador al costat de la desembocadura del riu Millars. No et perdes aquesta localitat de Castelló!


Visitar Almassora és una gran manera d'experimentar com es viu en una població típicament mediterrània, en la qual el món rural, la tradició, la història i la nostra mar es fonen per a crear destinacions úniques. Acompanya'ns!

Què veure en Almassora


Almassora, a la Plana Alta, ofereix al visitant una interessant oferta de plans i enclavaments a recórrer, a més d'increïbles productes, la qualitat dels quals conquista per sempre. Per a fer una mica de turisme a Almassora el millor és començar per la vila o barri antic. La ciutat té el seu origen en un assentament cristià del segle XIII, i encara compta amb restes de les muralles que la van envoltar, un punt d'interés dels segles XVII a XVIII.

Continuem per la Plaça Major i els seus arcs medievals per a traçar un recorregut que ens porte a la Casa de l’Oficialat, del siglo XV, o a l’Església Parroquial de la Nativitat, d’estil barroc. Després podem passar pel Museu Parroquial, el Museu del Joguet o Museu del Torrelló o pel Museu Municipal d’Almassora, que recull part dels jaciments trobats a l'enclavament del Torrelló i altres relíquies del passat com derelictes afonats i àmfores.

Les restes de l'antic Castell d’Almassora també són interessants i val la pena visitar-los, així com el pont de Santa Quitèria que té bastant rellevància perquè és quasi únic en la seua configuració d'estil gòtic.

Per fi ens acostem a la platja d'Almassora, i te’n recomanem una amb tots els serveis que pugues necessitar, Pla de la Torre o la de Benafelí, accessible i tranquil·la. Així mateix, al costat de la mar trobaràs un espai únic, perfecte per a albirar espècies diferents d'aus i delectar-te amb els ecosistemes d'aiguamolls, la desembocadura del riu Millars. 

Si continuem amb plans que fer a Almassora, no podem deixar de recomanar-te visitar la localitat en les seues festes de Setmana Santa o de Sant Antoni Abat, i emportar-te a casa formatges, licors, mel o taronges. Planeja una escapada molt completa a aquesta localitat de Castelló!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Compres
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Platges

Propostes de viatge