Multimèdia Gallery 

Gaudeix de la major zona verda de Castelló. El Parc de la Pineda és perfecte per a fer tot tipus d'activitats culturals, socials o simplement fer un bon passeig envoltat de naturalesa.

Al Grau de Castelló, a escassos metres de la mar, ens trobem amb el Parc de la Pineda, una zona verda amb més de 121.000 m² de superfície i 2 km de longitud. El Parc de la Pineda és un emblema de la ciutat, la seua major zona verda i, com el seu propi nom indica, el pi és l'arbre predominant. Es calcula que hi ha quasi 2.000 pins blancs i 500 pins pinyers, a més de llentiscles, olivelles i aladerns.

Aquest parc està ple de vida i és un lloc central per a la celebració de moltes activitats socials i culturals. Si visites el Parc de la Pineda et trobaràs amb xiquets celebrant aniversaris, famílies passant la vesprada junts i grups d'amics de totes les edats. Entre les activitats més destacades que tenen lloc al parc està la reunió anual d'amants de la Harley Davidson; també competicions d'atletisme i golf, ja que dins del parc hi ha un camp de golf de nou clots.

Hi ha un espai habilitat per a fer paelles i barbacoes, i una piscina municipal que obri les seues portes en temporada estival. Al llarg del seu recorregut et toparàs amb diversos parcs infantils, un minigolf, un estany, dues fonts, una cafeteria i un restaurant. Quan el temps acompanya i gaudim del sol, anar al Parc de la Pineda a celebrar un dinar a l'aire lliure, jugar amb els teus fills als parcs o nadar en la piscina amb amics és el millor pla a Castelló. T'animem a provar-ho!

Més informació
TIPUS

Jardins