Compartir:
Comunitat Valenciana

Comunitat Valenciana, molt per descobrir!

Newsletter 769    22/01/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Coneix Castelló des de l'aire amb l'Aeroclub Maestrat Vinaròs

Les instal·lacions de l'Aeroclub Maestrat es troba en el municipi de Vinaròs. Ací et podràs formar com a pilot d'ultralleugers i conéixer tots els voltants amb una perspectiva aèria única i a l'abast de molt pocs.

+ Llegeix més

Gaudeix de la naturalesa a la Casa Rural Banyeres

Realitza una escapada amb tota la família o els amics en aquesta bonica casa rural i descobreix Banyeres de Mariola i tots els encants naturals que t'ofereix.

+ Llegeix més

Restaurant La Granja, gastronomia tradicional a Sueca

La gran oferta gastronòmica que trobaràs en el Restaurant La Granja destaca per oferir més de 60 varietats d'arròs, verdures de la zona i peix fresc del Mediterrani.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Santa Magdalena de Pulpis

Aquest xicotet poble pertany a la comarca castellonenca del Baix Maestrat. Els seus terrenys se situen al Parc Natural de la Serra d’Irta. En un dels seus bells paratges es troba també el seu monument més famós: el Castell de Polpís. Nombroses rutes de senderisme, per a anar amb bici i a cavall permeten conéixer tot el municipi.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

La teua pròxima ‘escapada’ a la Comunitat Valenciana comença en Fitur

Una destinació que convida a viure experiències úniques havia de fer-ho tangible en el propi estand de la pròxima edició de Fitur. Eixa és la raó per la qual Turisme Comunitat Valenciana porta enguany a Fitur la primera Escape Room per a viatjar en el temps, concretament a l'era dels grans Dinosaures.

+ Llegeix més

Viu el costat més romàntic de la Comunitat Valenciana

S'acosta Sant Valentín i us volem donar algunes pistes per a celebrar-lo sense caure en els tòpics de sempre. Un altre any més regalaràs flors i bombons a la teua parella? És molt més original fer-se una sessió de fotos junts en l'Albufera de València o donar-se un homenatge gastronòmic en els millors restaurants de Dénia.

+ Llegeix més

Llíria vol ser Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO

Des que en 1819 el franciscà Fra Antonio Albarrasí fundara la Banda Primitiva, la banda de música civil més antiga de tota Espanya, la destinació de la ciutat de Llíria sempre ha anat lligada a la música. Els habitants d'aquesta població valenciana de 23.000 habitants, respiren i viuen música en totes les seues formes i disciplines: des de la Coral Polifònica a la Banda Juvenil, passant per la Jove Orquestra i la seua ja mítica Banda Primitiva.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València