Compartir:
Comunitat Valenciana

Fira de la tòfona negra d

Newsletter 716    15/01/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Prova una proposta gastronòmica eclèctica en Trencadish

Cuina d'autor amb ingredients de temporada i un toc eclèctic és el que proposen en este restaurant que es troba situat en el centre històric de València.

+ Llegeix més

Gaudeix de la naturalesa en El Niu del Pardal

Esta casa rural ha obert recentment les seues portes en el municipi castellonenc de Culla i compta amb dos apartaments totalment equipats per a passar uns dies de desconnexió.

+ Llegeix més

Spa Porta Maris & Suites del Mar, hotel amb spa als peus del Mediterrani

El teu pas per la capital de la Costa Blanca serà inoblidable en este hotel situat en un entorn privilegiat, entre la platja del Postiguet i el port esportiu d'Alacant.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

El Verger (Alacant) ens regala unes belles vistes gràcies a paratges com la Penya Roja. No cal passar per alt contemplar el perfil de rostre humà que posseeix la muntanya Segaria. El seu campanar és un dels edificis més característics amb un rellotge que marca les hores de forma particular. Descobreix molt més.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Assaboreix Fivatruf, el I festival gastronòmic de la Tòfona a Andilla

La tòfona negra d'hivern, un dels productes estrella de la gastronomia de l'interior de la província de València, és la protagonista de Fivatruf, la primera Fira Valenciana de la Tòfona que se celebra a Andilla (València) els dies 20 i 21 de gener.

+ Llegeix més

A la recerca de neu a la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana enamora per les seues agradables temperatures però al gener i febrer existeixen llocs on poder gaudir de la neu, com quan érem xiquets.

+ Llegeix més

Busques inspiració?

Centres BTT per a recórrer amb bici la Comunitat Valenciana

Saps que pots recórrer la Comunitat Valenciana amb bici i descobrir les seues meravelles mentre pedaleges a tota velocitat?

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València