Compartir:
Comunitat Valenciana

Música, esport, cultura i gastronomia atraquen en La Marina de València, visita l

Newsletter 718    26/01/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Tranquil·litat a un pas de la naturalesa en el Via Natura

Gaudeix d'una tranquil·la estada d'uns dies o d'algun dels plats típics mediterranis que elaboren en el Via Natura, un hotel i restaurant amb molt d’encant.

+ Llegeix més

Pizzeria Antiquary, el millor d'Itàlia en Benitatxell

En la localitat de Benitatxell trobem este restaurant en el qual la pizza i la pasta fresca, elaborats de la manera tradicional, són els plats estrella.

+ Llegeix més

Allotja't en B&B El Mercat per a conéixer València

Este allotjament es troba situat en el barri de Ciutat Vella de València pel que és el lloc ideal per a conéixer la ciutat sense haver de dependre del transport.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Chilches/Xilxes

Recórrer els carrers de Xilxes (Castelló) ens permetrà trobar edificis emblemàtics sobretot si passegem pels voltants de l'església, del carrer Arbelló i de la plaça Alfonso XIII. D'obligada visita: La Font de la Unió i la Necròpoli, amb inhumacions dels segles XIII i XVIII i sis esteles discoïdals.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

La Marina de València s'ompli de vida este 2018

Música, esport, cultura i gastronomia atraquen este nou any en La Marina Real, consolidant-se com un dels nous punts d'interés turístic en la ciutat de València.

+ Llegeix més

Descens del riu Bullent a Pego per a iniciar Carnestoltes 2018

Pego viu estos dies una intensa activitat per a donar-li la benvinguda al Carnestoltes. Iniciem amb l'aventura de descendir el riu Bullent per a dies després gaudir d'un dels Carnestoltes més populars de la Comunitat Valenciana.

+ Llegeix més

Vilafamés converteix un antic camp d'aviació en museu a l'aire lliure

Vilafamés inaugurarà el 3 de febrer un antic camp d'aviació que va ser construït en 1937 per a ser utilitzat durant la Guerra Civil Espanyola. Apunta't a un pla diferent!

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València