Compartir:
Comunitat Valenciana

Pur espectacle en les festes de Moros i Cristians, escapada a la capital del turisme rural i dos festivals a València

Newsletter 729    17/04/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Nómada Aventura per a conéixer la naturalesa de Montanejos

De la mà de Nómada Aventura podrem practicar tot tipus d'activitats, adaptades a tots els gustos i a totes les edats, per a gaudir de la naturalesa que ofereix la comarca de l'Alt Millars.

+ Llegeix més

Descobreix Bocairent des de la Casa Rural Mirador

No et penediràs d'allotjar-te a Casa Rural Mirador. Es troba en el barri medieval de Bocairent, que està declarat Conjunt Històric Artístic, i compta amb tots els serveis.

+ Llegeix més

Activitats d'aventura amb Xàbia Activa per a conéixer la Marina Alta

Xàbia Activa és una empresa que es dedica a organitzar activitats de turisme actiu com snorkel o escalada per tota la comarca de la Marina Alta.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Montroi/Montroy

Montroy és un municipi situat en el centre de la Vall dels Alcalans, de la província de València. Una de les localitats de la Comunitat Valenciana on l'apicultura està més arrelada per tradició familiar. La seua mel és un producte excel·lent i molt valorat, coneix-la en la teua visita al Museu Valencià de la Mel a Montroy. T'encantarà!

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Moros i Cristians, pur espectacle de color i tradició

Els Moros i Cristians són una de les festes més tradicionals de la Comunitat Valenciana i les més generalitzades en les províncies d'Alacant i València que han aconseguit gran popularitat per la seua espectacularitat i colorit. Una representació teatral que commemora les batalles que es van lliurar durant la Reconquesta.

+ Llegeix més

Dues cites ineludibles en la ciutat de València

Esta primavera no et quedaràs sense pla a València. Tornen dos de les fires més esperades de la temporada, perfectes per a gaudir-les amb tota la família. Pren nota i participa en estes dos trobades.

+ Llegeix més

Morella, candidata a Capital del Turisme Rural

En Escapada Rural “Se busca pueblo” i Morella està entre els 10 finalistes. L’ajudes a convertir-se en Capital del Turisme Rural?

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València