Compartir:
Comunitat Valenciana

Què t’abelleix aquest cap de setmana? Gastronomia, art, esport… En la Comunitat Valenciana ho tens tot!

Newsletter 775    05/03/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Navega en vela fins a l’Illa Tabarca i degusta una paella casolana en un lloc idíl·lic

Alacant Catamarà Aventurer ha conjuminat en una activitat algunes de les joies de la costa alacantina: un viatge en vela fins a la reserva natural de l'Illa Tabarca i un menjar casolà en bona companyia i en un entorn inigualable.

+ Llegeix més

Gaudeix d’una estança amb estil i confortable a La Sepia Boba

En el centre del barri antic de Peníscola, la modernitat i el confort es concentren en La Sepia Boba, un hostal inusual i fresc en el qual augmentaràs la màgia de la teua estada en el penyal.

+ Llegeix més

Cuina mediterrània en Casa Jose Obelix de Gandia

Si busques llocs on menjar bé a Gandia, aquest és un d'ells. Casa Jose Obelix et brinda el més destacat de la cuina tradicional valenciana de qualitat amb productes del mar i l'horta. La seua ubicació a la platja de Gandia posarà la guinda a aquesta experiència culinària.Casa Jose Obelix és un restaurant situat en plena platja de Gandia on degustar l'essència de la cuina tradicional valenciana.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Canet lo Roig

Canet lo Roig és el poble de les oliveres mil·lenàries amb exemplars de fins a dos mil anys d'antiguitat. Situat a la comarca del Baix Maestrat, aquest municipi posseeix nombroses fonts. Altres punts d'interés per al viatger són l'antiga presó, la sénia de Marimon i el Palau dels Capellans.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Almoradí celebra una nova edició del Congrés Nacional de la Carxofa

El cap de setmana del 9 i 10 de març la localitat alacantina d'Almoradí es convertirà en la capital de la carxofa, amb un programa ple d'activitats destinades a tots els públics. No t'ho pots perdre!

+ Llegeix més

Coneix llocs amb encant de València amb la nova edició d’Entre Comarques

Hi ha molts racons de la província de València que hauries de conéixer. Entre Comarques 2019 t'ajuda amb desenes de visites guiades a llocs emblemàtics de la Comunitat Valenciana, tots els caps de setmana fins al 22 de juny. Deixa’t portar a un munt de llocs màgics!

+ Llegeix més

Almedíxer s’omple d’art amb la primera edició del projecte FES

El dissabte 9 de març, Almedíxer s'estrena en el calendari del Festival d’Arts Escèniques de la Serra d’Espadà amb l'agenda repleta de propostes teatrals, espectacles de dansa, circ i música. Apunta-ho en l'agenda!

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València