Compartir:
Comunitat Valenciana

Raons per a visitar la Comunitat Valenciana aquest estiu

Newsletter 750    10/09/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Les Eres, un alberg rural per als amants de la naturalesa

En la muntanya de Benasau hi ha un allotjament perfecte per als qui vulguen gaudir de la naturalesa en tota la seua esplendor. Estem parlant de l'alberg Les Eres, un lloc en el qual es fomenta el turisme actiu d'acord amb el medi ambient.

+ Llegeix més

Les millors vacances es passen en el Devesa Gardens Camping

Segur que estàs pensant en el millor lloc per a passar uns dies de vacances en família amb totes les comoditats. Si vols fer-ho en El Saler, molt prop de la ciutat de València, Devesa Gardens Camping & Resort és una de les teues millors opcions.

+ Llegeix més

Abadia del Maestrat, l'encant del rústic en un entorn modern

En el casc urbà de La Serratella trobem l'hotel Abadia del Maestrat. Els seus senyals d'identitat són la comoditat dels hostes, un toc rústic i una cuidada decoració en cadascuna de les seues estades.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Ador

En la comarca de La Safor trobem el municipi d'Ador. Pertany a la província de València i ha sigut testimoni del pas de diferents civilitzacions. Ací es troben les restes romanes més importants de la comarca i també les millors vistes des de la seua ermita en el cim del Cabezo, coneguda com la balconada de La Safor.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Viatge en el temps amb la Fira Modernista d'Alcoi

Després de l'èxit aconseguit en la seua primera edició, la Fira Modernista d'Alcoi torna a omplir els carrers de la localitat alacantina d'un muntó d'activitats. I el millor és que estan pensades per a tots els públics.

+ Llegeix més

Russafa Escènica, el festival d'arts plàstiques que transforma València

Si hi ha un esdeveniment que transforme València capital amb les seues propostes i la convertisca en un aparador escènic, eixe és el festival Russafa Escènica. L'edició d'enguany se celebrarà del 20 de setembre al 7 d'octubre i està protagonitzada pel soroll.

+ Llegeix més

Esports nàutics per a practicar a la tardor i hivern

Si eres d'eixes persones que realment gaudeixen els esports nàutics, la Comunitat Valenciana compta amb una àmplia i interminable llista de llocs per a la pràctica de surf, kitesurf, windsurf, vetla i busseig. A més la tardor i l'hivern són molt bona època gràcies al bon clima que tenim. En aquest article et citem alguns dels llocs més emblemàtics i bells per a gaudir al màxim dels esports nàutics a la Comunitat Valenciana.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València