Compartir:
Comunitat Valenciana

Sigues part d

Newsletter 734    18/05/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Tour familiar per a conéixer València amb Turiart

Si vas a visitar la ciutat de València i tens xiquets xicotets, no pots deixar passar l'oportunitat de realitzar el “València Family Tour” que organitza Turiart i que ve carregat d'activitats i d'explicacions per als xiquets.

+ Llegeix més

Le Petit Chef School, un campament diferent per als teus fills

Les instal·lacions del Restaurant Randurías alberguen durant estiu un campament molt especial: Le Petit Chef School. Durant una setmana, els xicotets experimenten amb la cuina creativa com si foren autèntics cuiners.

+ Llegeix més

Viu la Costa Blanca amb bici amb GORide

Si eres un apassionat de les dos rodes, ací et proposem una forma diferent de descobrir la província d'Alacant, pujat a una bicicleta.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Sant Vicent del Raspeig/San Vicente del Raspeig

Sant Vicent del Raspeig és un municipi modern i pròsper. És seu de la Universitat d'Alacant i compta amb el Jardí Vertical més alt d'Espanya, amb una altura de sis pisos, 340 metres quadrats de superfície i 34.000 exemplars plantats sobre el mur. Esta fita paisatgística és una de les seues referències urbanes més emblemàtiques.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Sent el cim de l'hotel més alt d'Europa

Arriba al calendari alacantí una de les grans cites del running. El 26 de maig torna la mítica Pujada Vertical al Gran Hotel Bali de Benidorm. Pren nota d'esta data perquè no voldràs perdre't una de les proves més emocionants i originals del Mediterrani En Viu. Agafa alé! Ho vas a necessitar.

+ Llegeix més

Descobreix el valor de l'entorn rural de l'Alt Palància

Xarrades, tallers, tertúlies, taules redones, visites guiades, gastronomia i moltes més activitats s'han organitzat per a la celebració de les III Jornades Eco rurals de l'Alt Palància. Consulta la seua programació!

+ Llegeix més

La 15K Nocturna arriba a València

El dissabte 2 de juny se celebrarà la 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum, una gran festa esportiva repleta de qualitat i colorit. Participa o anima als valents, però sent-te part d'una nit màgica per a tota la ciutat.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València