Compartir:
Comunitat Valenciana

Vine a conéixer tots els secrets de la Comunitat Valenciana. Una destinació per a tots!

Newsletter 755    15/10/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Mas El Pinet, un allotjament centenari en plena Serra Mariola

Amb més de seixanta hectàrees de terreny i entre camps de cultiu i d'oliveres fa la seua aparició el Mas El Pinet, en el municipi alacantí d'Alfafara.

+ Llegeix més

Assaboreix la cuina marinera de Peníscola en el Restaurant Casa Jaime

La qualitat del producte és la bandera que hissen des del Passeig Marítim en el Restaurant Casa Jaime, un clàssic que no et pots perdre a Peníscola.

+ Llegeix més

Center Valencia Youth Hostel, el teu alberg en el cor de la capital

En el centre històric de València es troba el Center Valencia Youth Hostel, un allotjament econòmic i amb recepció 24 hores.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Pego

Pego està en el cor de la Marina Alta, en una vall entre muntanyes. Els seus carrers encara conserven el seu traçat original medieval. No deixes de visitar la Capella de l’Ecce Homo i la Plaça de l'Ajuntament a més de la Casa de la Cultura, que acull el Museu d'Art Contemporani i el Museu Etnològic.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Arriba la primera edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

La capital valenciana és la ciutat escollida per a ser la primera seu de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

+ Llegeix més

A la recerca de la Destinació Turística Accessible: Benidorm

La ciutat de Benidorm opta a ser triat com a Destinació Turística Accessible en representació de la Comunitat Valenciana. Les votacions estan obertes fins al 21 d'octubre.

+ Llegeix més

Descobrint Albocàsser: temps d'ametlers en flor

Els ametlers envolten la localitat d'Albocàsser, que ha fet d'aquest cultiu la seua principal font d'ingressos al mateix temps que aconsegueix uns increïbles paisatges cada vegada que aquests arbres floreixen.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València