Compartir:
Comunitat Valenciana

Viu el Mediterrani En Viu a través de la seua gastronomia, art i cultura

Newsletter 752    24/09/2018 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Tranquil·litat en el Camping Bola de Villena

Molt prop de Villena però en un ambient en el qual predomina la calma es troba el Camping Bola. Ací podràs desconnectar mentre gaudeixes dels seus més de 20.000 m2 d'instal·lacions.

+ Llegeix més

La Bodega, una completa casa rural a Moixent

La Bodega és una casa rural situada en un antic celler, envoltada de vinyers i de fruiters, i que t'ofereix totes les comoditats per a passar uns dies de relax.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

L

L'Atzúbia és un xicotet municipi de cases blanques de la província d'Alacant. El Castell de Forna i l'Església de Sant Vicent Ferrer són, juntament amb les fonts morisques i el traçat del poble, els seus principals atractius. També és imprescindible visitar el paratge natural del Tossal del Llop i endinsar-se en la seua Cova Canolobres.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

La música dels 2000 ompli la Marina de València

L'esdeveniment Love The Tuenti’s porta a València als artistes internacionals que van protagonitzar la música dels 2000. Prepara't per a passar una jornada rememorant “temazos” i ballant sense parar.

+ Llegeix més

Descobreix Vinaròs amb un espectacle d'art, música i llum

L'Església de l'Assumpció de Vinaròs es prepara per a acollir el 6 d'octubre un espectacle únic que barreja música, art i llum i que busca acostar al públic a l'època barroca.

+ Llegeix més

En marxa la segona edició del DNA Festival Dénia

Després del gran èxit collit en el seu primer any, els dies 29 i 30 de setembre se celebrarà de nou el DNA Festival Gastronòmic Dénia amb el prestigiós xef Quique Dacosta com a portaveu.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València