Submergeix-te en aquesta gran aventura. Descobreix Aquópolis Cullera i viu un estiu 10.

 

 

Les vacances en família són el moment més esperat de l'any per a tots. Deixar de banda l'angoixa, els horaris, les rutines, la ciutat… Canviar-ho tot per viure noves aventures cada dia i gaudir junts de moments inoblidables. Per això volem que ho passeu genial, per exemple, submergint-vos en un dels parcs aquàtics més divertits de la Comunitat Valenciana. A que sona bé? Doncs acompanya'ns i et contem més.

Aquópolis Cullera és un pla ideal per a tota la família, ja que les seues diferents atraccions adaptades a totes les edats i els gustos vos permetran passar-ho genial sense haver de preocupar-vos per res.

Una de les estrelles del parc aquàtic és el “black hole”, apte només per als amants de les sensacions fortes. Es tracta d'un tobogan negre, amb forma de tub, llarg i ple de sorpreses, revoltes, vertiginosos descensos, salts i girs inesperats… Estem segurs que voldràs repetir.

Però si prefereixes un viatge més tranquil, aquest també és el teu lloc. La piscina d’ones, “Amazonia river” o “volcano jacuzzi” faran que gaudisques d'una experiència aquàtica divertida i en companyia dels més xicotets de la casa.

A més de multitud d'atraccions, Aquópolis Cullera també compta amb diferents serveis com restaurants, botigues, consignes, així com lloguer de gandules perquè et relaxes al final d'un dia ple d'acció. A més, pots triar entre diferents tipus d'entrades segons les teues necessitats. Per exemple, pots reduir el temps d'espera i evitar cues amb el teu “Speedy Pass”.

Després d'un meravellós dia de diversió, vos proposem que completeu l'estada visitant les platges de Cullera, molt apreciades a la Comunitat Valenciana per la seua bellesa i per la qualitat de les seues aigües. Cullera t'espera amb mil aventures per viure i compartir. No t'ho penses i viu un viatge inoblidable, entre la mar i la muntanya. I, per descomptat, sempre en família!

Aquópolis Cullera

Cullera és una destinació que et farà sentir i viure experiències inoblidables. La bellesa dels seus paisatges, la seua muntanya, les seues platges, l'amabilitat de la seua gent i les seues tradicions la converteixen en el lloc on sempre voldràs tornar.

Imatges 
parc aquàtic cullera cullera aquopolis, comer en aquopolis cullera,
bus aquopolis cullera,