Viajes Columbretes et porta a visitar un dels paisatges marins més significatius i magnífics de la província de Castelló, les Illes Columbretes.

En la teua visita a la província de Castelló, no pots anar-te’n del lloc sense conéixer un dels seus llocs més meravellosos, Illes Columbretes. Amb Viajes Columbretes disposes de diferents ports de partida, els més importants de la província, perquè tries viatjar des del mateix Grau de Castelló, des d'Orpesa, Peníscola o eixir des de Borriana. Tu tries d'on ixes cap a aquest paradís marí de Castelló!

La flota de Viajs Columbretes està composta per diferents tipus de vaixells, perquè tries fer el recorregut en oroneta o potser en veler. En el cas que realitzes la visita en l'oroneta Clavel I, el catamarà Borriana o en el Sergi I, el trajecte tindrà una durada de 2 hores i mitja o tres hores, aproximadament. Una vegada allí, es facilita un temps per a conéixer l'illa principal, banyar-se en les seues aigües pures i practicar snorkel gaudint de la seua impressionant riquesa marina. En el cas que la teua opció siga viatjar en el Veler Kailoa Charter, que parteix des de Borriana, l'itinerari inclou una nit en el vaixell. Aquest vaixell està capacitat per a acollir a set passatgers en una aventura que no oblidaran.

Finalment, Viajes Columbretes també disposa d'excursions des de València, en el Beneteau Oceanis Clipper 393 o en el veler Deyfous 325 Grand Large. També en aquest cas el passatger gaudirà d'una nit en el vaixell. Puja't a bord d'aquesta experiència! Repetiràs!

Castellón Virtual - Viajes Columbretes

El Parc Natural Illes Columbretes és una Reserva Natural Marina composta per quatre grups d'illes volcàniques que formen part dels espais naturals protegits de la Comunitat Valenciana. L'arxipèlag alberga al seu al voltant paisatges impressionants, a més de comptar amb espècies en perill d'extinció com, per exemple, el falcó de la reina. Es tracta, sense dubte, d'un dels llocs màgics de la Comunitat Valenciana.

Imatges 
Viajes Columbretes Castellón
Viajes Columbretes Castellón
Viajes Columbretes Castellón
Viajes Columbretes Castellón
Viajes Columbretes Castellón
Viajes Columbretes Castellón