En la Baronia del Camp de Morvedre, el poble de Torres-Torres acull El Rincón de Pau, un complex nascut d'una família de professionals del turisme rural que et brinden sis cases perquè tries on desconnectaràs de forma definitiva. Amb quin et quedes?

El Rincón de Pau no vol oferir-te una casa rural a l'ús, sinó que vol que la teua experiència de desconnexió en el camp siga completa i que la teua única preocupació siga gaudir al màxim de l'estada i de les activitats. Deixa't acaronar!

Les sis cases que ofereix El Rincón de Pau disposen de 2, 3 o 4 places. Són totes diferents entre elles, en l'única cosa que coincideixen és que et faran sentir fins i tot millor que a casa. Totes elles estan completament dotades de totes les necessitats. A més, compten amb llocs i detalls únics: en La Forca, no voldràs eixir del seu esplendorós jacuzzi; al Tossal, et quedaràs atrapat enfront del seu fumeral de llenya decorativa; en Valterra, gaudiràs de la teua estada més romàntica; en Les Sirenes, t'atraparà l'escultura en pedra de la llegenda de Creta; en La Pedra gaudiràs de l'entorn al seu pati amb hamaques i, finalment, L’Arc t'acollirà com si estigueres en la teua pròpia casa familiar. Totes elles disposen d'altres complements com a banyera hidromassatge. El Rincón de Pau té piscina de xapoteig, barbacoa, terrasses… I fins a un mirador. Què més es pot demanar?

El Rincón de Pau

Torres-Torres és un poble de la província de València, en el llit del riu Palància. En aquest municipi es conserva un dels pocs banys àrabs existents en la Comunitat Valenciana, reformats per a acollir al públic. Enriqueix el seu patrimoni el castell que corona el lloc, també d'origen musulmà.

Imatges 
El Rincón de Pau Torres Torres El Rincón de Pau Torres Torres El Rincón de Pau Torres Torres El Rincón de Pau Torres Torres