Orpesa sempre és una gran opció per a una escapada, i molt més si et poses a les mans d'aquests professionals dels esports en la mar! Descobreix totes les possibilitats que ofereixen per a gaudir del Mediterrani.

 

Jaloque Sea Riders des d’Orpesa és el lloc que estaves buscant per a gaudir del paddle surf i altres esports aquàtics. Es tracta d'un equip de professionals que s'encarregaran que, ja siga en família, amb la teua colla d'amics o fins i tot com a part d'una activitat empresarial de team building, t'ho passes genial al Mediterrani. I no es tracta només d'una escola, també lloguen material per als qui ja en tenen coneixements!

Fer paddle surf a Orpesa Mar gràcies a Jaloque Sea Riders serà fàcil d'aprendre. Fins i tot pots afegir a aquesta pràctica la del ioga gaudint de la relaxació i els estiraments sobre l'aigua. També serà més senzill practicar el rem en caiac. Et facilitaran grans rutes que recórrer a bord d'aquesta embarcació tan lleugera!

Jaloque Sea Riders també és una escola de surf a Orpesa, on l'onatge suau facilita l'aprenentatge, i de wind SUP, que fa una espècie de mescla entre paddle surf i windsurf, per a traure partit als dies amb poc vent, sense deixar de poder remar!

També pots divertir-te a muntó remant en equip damunt d'una enorme taula de big SUP. No et pareix un pla perfecte per a un aniversari o un comiat de solter? Les rialles  estan assegurades i el treball en equip, també!

Jaloque Sea Riders, a més, es troba en un lloc molt atractiu, la Platja Morro de Gos, i et permetrà conéixer, a través de rutes molt boniques, altres zones com la Platja de la Petxina. No deixes passar aquesta oportunitat de gaudir de la mar acompanyada de professionals que faran la teua experiència molt més fàcil i segura! Descobreix la costa de Castelló amb activitats a l'aire lliure com aquesta i prepara una dia de turisme actiu banyat de sol.

Jaloque Seariders

 

Orpesa, a la vora del nostre estimat Mediterrani, és una localitat perfecta per a escapar a la recerca de grans platges, plans i recorreguts per la naturalesa. Prepara una escapada de la qual tornaràs renovat per la brisa de la mar!

Imatges 
paddle surf orpesa kayak orpesa lloguer kayak orpesa, surf orpesa