Multimèdia Gallery 

Vía Heraclia Promoción del Patrimonio y Turismo Cultural
Precio: 5.0 €
Visita guiada al Castell-Palacio d'Alaquàs, joia arquitectònica del segle XVI, declarat en 1.918 Monument Històric Artístic Nacional i testimoni de la història durant quasi 7 segles en un dels Senyorius més rellevants de la província de València.
Descobreix el que fora conegut com a Palacio dels Aguilar des de Renaixement fins a l'actualitat, mentre passeges per les mateixes estades per on van passejar personatges literaris i històrics coneguts, contemplant el meravellós cassetonat original, les seues ceràmiques i viu-ho com un autèntic protagonista de la història en el nostre particular viatge en el temps.
Possibilitat de reserva la teua plaça i pagar en arribar.
Disponibilitat: de dilluns a dissabte (possibilitat de diumenge prèvia consulta)
Grup mínim: 20 pax
Si es desitja realitzar l'activitat amb un grup menor de 20 persones, es pot realitzar abonant el preu mínim per grup (100€)
Possibilitat de visitar a la vesprada el Museu del Margalló i del Ventall d'Aldaia o el Museu Etnològic Comarcal de L'Horta de Torrent (prèvia consulta)
Possibilitat de realitzar la visita teatralitzada (prèvia consulta)
#Disponibilidad
Disponible todo el año
#Exclusiones
Excluidos los domingos
#Servicios incluidos
Entrada i visita guiada al Castell d'Alaquàs. Duració 120 minuts (2 hores) Assegurança de Responsabilitat Civil Assegurança d'Accident