Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella

Main image
Del 23 de setembre al 6 d'octubre de 2021 arriba la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella. Descobreix tots els detalls!

Xirivella omplirà els seus carrers de grans i divertits moments, acompanyats de les riallades que regalaran els pallassos de tot el món. I és que, del 23 de setembre al 6 d'octubre, aquesta destinació celebra la 28a edició de la seu gran reconeguda Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos.

Durant dues setmanes, Xirivella es converteix, cada any, en el punt de trobada de les rialles, l'humor, l'alegria i l'entreteniment. Declarada d'Interés Turístic Provincial, aquesta festa reuneix figures del clown de qualsevol racó que viatgen fins ací per a fer-nos gaudir d'espectacles que a ningú deixen indiferent. Després de 30 anys, s'ha convertit en tot un referent en els xous de pallassos.

A més de les actuacions humorístiques, Xirivella organitza activitats paral·leles, com jocs d'animació als carrers, exposicions, conferències, homenatges, cursos o tallers, entre d'altres. Tota una oferta cultural que, sens dubte, dibuixa un gran somriure en la cara de qui decideix viure-la. Vols ser tu un d'ells?


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació

Data d'inici

23/09/2021

Data finalització

06/10/2021