Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella

Main image

Galeria Multimèdia

Gaudeix de les rialles, l'humor i les riallades que Xirivella et regala cada any entre finals de setembre i principis d'octubre. T'encantarà!

Xirivella ompli els seus carrers de grans i divertits moments, acompanyats de les riallades que regalen els pallassos de tot el món. I és que, entre finals de setembre i principis d'octubre de cada any, aquesta destinació celebra la seua gran reconeguda Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella.

Durant dues setmanes, Xirivella es converteix, cada any, en el punt de trobada de les rialles, l'humor, l'alegria i l'entreteniment. Declarada d'Interés Turístic Provincial, aquesta festa reuneix figures del clown de qualsevol racó que viatgen fins ací per a fer-nos gaudir d'espectacles que a ningú deixen indiferent. S'ha convertit en tot un referent en els xous de pallassos.

A més de les actuacions humorístiques, Xirivella organitza activitats paral·leles, com jocs d'animació als carrers, exposicions, conferències, homenatges, cursos o tallers, entre d'altres. Tota una oferta cultural que, sens dubte, dibuixa un gran somriure en la cara de qui decideix viure-la. Vols ser tu un d'ells? T'esperem per a passar-ho en gran en la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella!

Més informació
Horari

*Dates aproximades. És recomanable confirmar prèviament les dates de celebració*

Data d'inici

13/10/2023

Data finalització

29/10/2023

Tipus d'interès

Interés turístic provincial