Les festes comencen amb l’acte de presentació, aquest acte és el més esperat per tot el poble, ja que es presenta als festers que han fet possible, amb molt d’esforç, les diverses activitats que han preparat para la tercera setmana de juny.

El dia 21 de juny és la vespra de les festes majors, on és celebra el dia de la música i la celebració de Sant Joan amb una missa i una processó en el seu honor.

El dia 22 de juny és celebra la festa de la Mare de Déu del Carme, aquest dia és en honor de totes les dones del poble. Les festeres preparen tot un dia complet amb esmorzar, dinar i moltes activitats.

El dia 23 de juny es commemora la festa en honor a la Puríssima Concepció, patrona del nostre poble, aquesta festa va dedicada a la gent jove. El que més cal destacar d’aquesta festa és la gran cavalcada de disfresses que es fa per tot el poble amb gran afluència de gent.

El dia 24 de juny se celebra la festa de la Divina Aurora, aquest dia pertany als hòmens, és un dia carregat de festa des de l’esmorzar on es fa la final de la partida de truc fins al gran ball preparat per a la nit. Aquesta festa sempre se celebra dissabte, per tant, no s’ha d’oblidar el tradicional clavell roig que porten tots els majorals per a la processó.

Més informació
Horari

Festa laboral local, 22 de juny, La Mare de Déu del Carme; 23 de juny, La Puríssima Concepció.
*Dates aproximades. És recomanable confirmar prèviament les dates de celebració*

Data d'inici

21/06/2023

Data finalització

24/06/2023