Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna
Valencia
Simat de la Valldigna

Blogs en video

Descobreix un racó a la Safor envoltat d'enclavaments naturals i històrics que no et pots perdre. Prepara la teua escapada a Simat de la Valldigna!


Simat de la Valldigna, una de les poblacions des de les quals descobrir els tresors de la Valldigna i un punt de partida perfecte per a deixar-te sorprendre pel magnífic Monestir de Santa Maria de la Valldigna, espera en la seua privilegiada ubicació prop del Mediterrani i en una preciosa vall a visitants disposats a emprendre rutes i assaborir tradicions.

Qué veure a Simat de la Valldigna

Als voltants de Simat de la Valldigna, a més de visitar el monestir, podràs visitar la Capella de la Mare de Déu de Gràcia, d'estil barroc i del segle XVIII, o l'antiga Mesquita de la Xara, convertida en l'Ermita de Santa Anna, on podràs reconéixer diversos i característiques restes de l'antiga construcció musulmana!

Al nucli urbà de Simat de la Valldigna i també construïda sobre una antiga mesquita, es troba l'Església de Sant Miquel Arcàngel, del segle XVII i estil barroc, i l'emblemàtica Font Gran i el seu preciós safareig, que juntament amb la Font Menor forma l'inici d'una ruta de l'aigua que et porta fins al riu Vaca.

Una àrea recreativa als voltants de Simat de la Valldigna que t'encantarà és la de l'entorn de la Font del Cirer, situada en una microreserva de flora i amb un preciós mirador des del qual fer grans fotos, o una àrea de pícnic en la qual gaudir d'un dinar amb amics o família.

Des d'aquesta font van construir en el segle XVIII els monjos del Monestir de Santa Maria de la Valldigna un aqüeducte, les restes del qual, anomenats Els Arcs de la Font del Cirer creuen la muntanya i són la sorpresa final d'una ruta senderista molt recomanable, la coneguda com “Camí dels Burros”.

I no et pots perdre els sabors de Simat de la Valldigna, entre els quals destaquen les salmorres, els fongs, les tradicionals coques o deliciosos arrossos, olles i sopes. Sense oblidar els seus dolços! Descobreix aquest increïble racó i escapa't a conéixer-lo.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Esdeveniments
Experiències
Monuments
Oficines de Turisme
Rutes

Propostes de viatge

Publicacions