Galeria Multimèdia

Coneix de primera mà com es creen les figures de porcellana més famoses, les de Lladró.

Tavernes Blanques és la ciutat on naixen les porcellanes de Lladró. T'agradaria saber més sobre aquestes obres d'art? Lladró posa en marxa les seues visites guiades als seus tallers perquè tothom puga contemplar el procés artesanal de creació de cadascuna de les seues peces. A més, podrà conéixer de primera mà totes les col·leccions vigents d'aquest gran taller.

La visita al museu de Lladró comença amb un vídeo i segueix amb una mostra del procés d'elaboració real de les peces. A més, el museu compta amb dues exposicions permanents, una de porcellana pictòrica i l'altra sobre porcellana històrica, formada per les peces que ja han sigut retirades del catàleg comercial.

En aquesta visita al museu de Lladró també poden admirar-se totes les creacions vigents en l'actualitat d'aquesta firma i una col·lecció privada d'art dels germans Lladró, amb obres d'El Greco, Sorolla, Zurbarán i altres grans espanyols.

Si vols conéixer de primera mà com es realitzen aquestes figures tan reconegudes a nivell mundial, només has de visitar Tavernes Blanques i acostar-te al seu museu.