Tramuntana Aventura

Main image

Multimèdia Gallery 

Tramuntana aventura posa a la teua disposició diferents activitats a Alacant, per tal que disfrutes de la naturalesa i visques una experiència inoblidable en un entorn espectacular.

Els amants de les altures podran realitzar un llarg recorregut de via ferrada. O si el que t'agrada són els salts i l'aigua, no et pots perdre el barranc aquàtic. Però si busques el més desconegut, endinsa't en la terra amb l'activitat de l’espeleologia i moltes altres experiències que posem a la teua disposició.

Tramuntana Aventura realitza tot tipus d'activitats en la naturalesa: senderisme, barrancs, vies ferrades, escalada, espeleologia, multiaventura, cursos i molt més. Adaptem les activitats a les necessitats del client, bé si és una despedida o un aniversari com si es tracta d'un grup d'amics o una empresa. I ho ajustem tot en horari, nombre de persones o lloc de realització.

Si el que vols és que t'organitzem una activitat, envia'ns un correu electrònic o crida'ns per telèfon.

# TIPUS

Aventura terrestre Cicloturisme Senderisme i Muntanya Aventura aèria

# ESPECIALITATS

Parapent Barranquisme i descens de canyons Tir amb arc Ràpel Senderisme, excursionisme Escalada Escalada en vía ferrada Pont tibetà BTT - Mountainbike