Descobreix la Badia d'Alacant i el Cap de l'Horta en paddle surf

0
 valoracions
0
 valoracions
Main image

Galeria Multimèdia

Precio: 39€

Puja't a una taula de Stand Up Paddle i viu una experiència diferent en la Badia d'Alacant i Cap de l'Horta!

Inicialment, en les nostres instal·lacions i escola homologada FESURF, t'ensenyarem les mesures de seguretat i tècnica de remada bàsica perquè pugues gaudir d'una activitat totalment segura.

En aquest tour, guiat per professionals titulats i amb experiència en SUP, visitaràs diferents cales d'aigües cristal·lines i descobriràs la riquesa marina d'Alacant. Durant l'excursió recorrerem la costa rocosa del Cap de l'Horta, gaudint de les vistes i de les increïbles cales verges que presenta en la seua cara sud. Ens detindrem en una d'elles perquè us doneu un capbussó i nadeu en aigües cristal·lines.

Comptem amb dues instal·lacions homologades a Alacant i Platja de Sant Joan/Muchavista amb taquilles, vestuaris, pàrquing, i en funció de les condicions meteorològiques, desenvoluparem la nostra activitat en un espai o altre.
La nostra empresa compta amb totes les autoritzacions locals, de Costes i Capitania Marítima i a més comptem amb canal d'eixida i entrada d'embarcacions, així com embarcacions pneumàtiques de seguretat a motor per a desenvolupar la nostra activitat de forma segura.
# Disponibilitat
Tot l’any
# Serveis inclosos
Taula de paddle surf i rem.
Instructor certificat FESURF & IOSUP.
Assegurança RC i accidents.
Fotografies durant l'activitat.