Multimèdia Gallery 

Bones comunicacions, instal·lacions i un ampli ventall d'opcions d'allotjament fan de la Costa Blanca una destinació ideal MICE. Conferències i incentius, així com diferents tipus d'esdeveniments desenvolupats en entorns socials i professionals, han convertit la Costa Blanca en un referent indiscutible.

Localitats com Alacant, Altea, Elx, Alcoi i Benidorm compten amb instal·lacions per a conferències de primer nivell i una indústria hotelera composta per més de 300 establiments, que inclou 50.000 places i 60.000 espais en sales de reunions. La Costa Blanca també ofereix immillorables connexions, amb més de 100 rutes amb ciutats d'Espanya i Europa.

Així, podem concloure que aquest lloc és l'opció ideal per a empreses i grups de professionals. Amb el plus de gaudir d'activitats complementàries, com el turisme actiu, esports i visites a cellers, les empreses especialitzades en el disseny de programes de team building, motivació i lideratge tenen una gran oportunitat per a explorar el mercat i dissenyar solucions personalitzades.