Blogs en video

Sempre s'ha dit que, a les nostres ciutats, comences venint per negocis i acabes tornant per plaer. Et convidem a descobrir-ho tu mateix.


Moltes corporacions nacionals i internacionals decideixen celebrar els seus congressos, seminaris i trobades corporatives en ciutats com València, Alacant, Castelló de la Plana, Benidorm, Gandia, Peníscola o Elx. Totes elles són destinacions extraordinàries en les quals els negocis combinen amb l'oci perquè eixe viatge de treball siga encara més complet. 

On puc celebrar fires i congressos a la Comunitat Valenciana?

L'oferta de grans espais per a la celebració d'aquest tipus de trobades és cada dia major, amb el plus i avantatge de comptar amb una infinitat de serveis i professionals que ajudaran a fer més gran l'esdeveniment. Des de palaus de congressos fins a recintes firals, passant per espais singulars i tradicionalment valencians.

Espais per a esdeveniments en Castelló

El Palau de Congressos de Peníscola és un fantàstic lloc per a celebrar diferents tipus d'esdeveniments, amb diferents sales que poden acollir fins a 700 persones. Aquest edifici se situa en un dels enclavaments més bells del Mediterrani.

Un altre dels llocs que trobem a la província de Castelló és l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, un edifici en el qual la llum és un dels elements més destacats. Compta amb una sala simfònica amb capacitat per a 1200 persones i totes les seues infraestructures estan molt ben adaptades per a poder acollir espectacles de gran rellevància.

Espais per a esdeveniments en València

València capital compta amb nombrosos espais dissenyats per albergar grans esdeveniments, fires i congressos. Una mostra d'allò la trobem Fira València. Aquest gran complex està preparat per a acollir multitud d'activitats. Els seus 230.000 m² es divideixen en 19 pavellons, 48 sales, 3 auditoris i diversos espais totalment customitzables.

En canvi, si busques un lloc diferent per a realitzar els teus esdeveniments, la Ciutat de les Arts i les Ciències és tot un símbol de futur, progrés i avantguarda. Gràcies a la seua arquitectura, compta amb diferents espais per a poder sorprendre els teus clients. Si vols un espai en el qual poder realitzar grans activitats artístiques, Les Arts reuneix les característiques necessàries perquè el resultat siga òptim.

El Palau de Congressos de València és el principal recinte especialitzat en convencions i congressos de la capital del Túria. Compta amb una àmplia oferta de serveis i d'espais per a poder celebrar tot tipus d'activitats. A més, als voltants del palau, podràs trobar una gran varietat d'hotels, la qual cosa aporta una major comoditat tant per als assistents com per als ponents. 

El Palau de la Música i Congressos de València presumeix d'una acústica immillorable i unes excel·lents instal·lacions en ple cor de la ciutat. I un altre dels llocs que no podem oblidar és l’ESPACIO ADEIT - Fundació Universitat Empresa de València, situat en el centre històric.

Cal destacar La Marina de València. El port de la ciutat s'ha convertit en un lloc ideal per a acollir esdeveniments culturals, nàutics o gastronòmics. El Tinglado 2, La Base o l'emblemàtic Veles e Vents són espais que estan situats en un lloc excel·lent i amb unes meravelloses vistes. Què més es pot demanar?

València Convention Bureau i Gandia Convention Bureau també formen part d'aquesta àmplia xarxa d'entitats organitzadores d'esdeveniments.

Espais per a esdeveniments en Alacant

La província d'Alacant també compta amb diferents edificis preparats per a acollir esdeveniments i congressos de tot tipus. En ells, corporacions com Benidorm Convention Bureau, Costa Blanca Convention Bureau, Alicante Convention Bureau i Elche Convention Bureau t'ajuden a organitzar tot tipus d'activitats professionals.

D'altra banda, trobem diferents recintes com la Institución Ferial Alicantina, situada entre els dos majors nuclis urbans de la província, Elx i Alacant. Les seues instal·lacions modernes i àmplies i la seua excel·lent ubicació han fet que es convertisca en tot un referent firal espanyol. Uns altres dels enclavaments per a celebrar aquest tipus d'actes són ADDA- Auditori de la Diputació d'Alacant i el Palau de Congressos d’Alacant, un edifici modern i amb les últimes tecnologies. 

El Centre de Congressos Ciutat d’Elx, per la seua part, és un edifici modern, dotat amb la tecnologia més capdavantera i amb unes instal·lacions àmplies per a poder realitzar grans reunions. Un dels majors atractius d'aquest espai és que es troba en el cor d'Elx.

Cadascun d'aquests edificis i espais del nostre territori estan dissenyats per a acollir esdeveniments de tot tipus i, al seu voltant, compten amb una àmplia oferta turística i gastronòmica per a gaudir després d'una jornada de reunions o després d'un congrés corporatiu. Siga el tipus de cita que siga, podràs complementar-la amb diferents activitats per a gaudir de la Comunitat Valenciana en tota la seua esplendor. Perquè, ací, oci i negoci es donen la mà!

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Notícies