El Plantío Golf

Main image

Multimèdia Gallery 

En realitat, es tracta de dos camps. Un de 18 forats, par 72, i altre de 9 forats par 3. En total, un recorregut amb 27 forats. La seua excel•lent ubicació, a només tres quilòmetres de l’aeroport internacional d’Alacant, hi permet rebre milers de jugadors de fora de la província d’Alacant atrets per la qualitat de les seues instal•lacions.
Es tracta d’un camp per a recórrer-lo, estudiar-ne totes les possibilitats i gaudir-lo. Si es pren a la lleugera, es pateix més d’allò esperat i desitjable. Acompanyat d’una vegetació excel•lent, hi trobem carrers i greens perfectament dissenyats i, sobretot, molt acurats. Un camp per a gaudir-lo amb assossec. Els 9 forats par 3 són senzillament deliciosos. El disseny del camp no és només modern quant a les formes, sinó també quant a criteris de sostenibilitat. Per això, ha rebut diverses distincions tan importants com el premi Fusta Verda 2008, a més de ser declarat golf sostenible per l’assemblea de regions d’Europa.

Més informació

Horari

Horario de invierno: de 08.00 a 18.00 horas. Horario de verano: de 08.00 a 19.00 horas

Com arribar

Agafar l'autopista AP-7 direcció Alacant i prendre l'eixida 71 Alacant Port, Després prendre l'eixida Alacant Oest i en l'encreuament girar a la dreta i seguir recte 3 km.

#SERVEIS

Vestuarios Bar- Café Restaurante Tienda de Golf Aparcamiento

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Manuel Ferry Ruiz
Clots
18