Galeria Multimèdia

T'agraden els esports nàutics? Vols submergir-te en l'aigua i viure mil i una aventures? Aquest és el teu lloc.

El Club Náutico Alicante Costa Blanca es troba al costat de la Platja de la Albufereta d'Alacant. Fundat en 1973, el seu objectiu és la promoció d'activitats esportives entre els veïns de la ciutat. La vela, el rem o la pesca esportiva són exemples d'activitats molt unides a aquest club nàutic, que no es pot entendre sense elles.

El Club Náutico Alicante Costa Blanca compta amb escoles de vela lleugera, vela creuer, windsurf, busseig, rem i multiactivitat, pensades per a aficionats i sobretot per a xiquets. Fomentar la passió per l'esport dels més xicotets és un noble propòsit que es practica en aquest club alacantí.

Les seues instal·lacions són espectaculars. Compta amb una terrassa perfecta per a prendre un aperitiu, respirar la brisa marina i gaudir del sol. Hi ha diversos salons en els quals organitzar esdeveniments de tota classe: xarrades, conferències, presentacions i reunions. Prova la deliciosa carta del restaurant del Club Nàutic, practica esport al gimnàs i relaxa't a la sauna.

Si visites Alacant i vols viure una experiència única enfront de la mar, al Club Náutico Alicante Costa Blanca tindràs l'oportunitat. I si vius a prop i vols que els teus fills, nebots o nets se submergisquen en els esports nàutics, no hi ha millor lloc que aquest! Compten amb grans professionals que motivaran als esportistes de demà.

# ESPECIALITATS

Escoles de vela
# SERVEIS
Radio Aseos Bar Medico Restaurante Seguridad Botiquin Area de Carenaje Cabestrante Muelle de Espera Recogida de Basuras Edificio Social Rampa Grua Duchas Telefono Aparcamiento Hielo Mostra'n més Amaga