Galeria Multimèdia

Al peu de la Mediterrània es troba Alacant Golf, situat a l’espectacular platja de Sant Joan, a cinc minuts de la ciutat d’Alacant.
Enclavat com un pulmó verd a la zona residencial, el camp presenta uns forats amples replantats amb milers d’arbres i on la cura del medi ambient i l’estalvi en el consum d’aigua són aspectes prioritaris, la qual cosa li ha valgut ser l’únic camp d’Espanya que ha obtingut de manera conjunta els dos certificats en qualitat mediambiental de més prestigi: ISO-14001 i certificat Q-Plus.

Severiano Ballesteros, un geni del golf, dissenyà aquest par espectacular 72 sota el repartiment singular de sis pars tres, sis pars quatre i sis pars cinc, únic a la Península Ibèrica, i que permet no jugar mai dos forats seguits amb el mateix par en la mateixa volta, una opció que fa més variat i divertit el joc i que propicia moltes opcions de birdie. Seve dissenyà cinc grans llacs que afecten dotze dels 18 forats. Tot açò suposarà un repte atractiu per a jugadors de golf de tots els nivells.
Més informació
Horari

Invierno: de 08.00 a 17.00 horas. Verano: de 08.00 a 19.00 horas. Abierto todo el año excepto el 25/12 y el 01/01

Com arribar

Prendre l'eixida 7 de l'autopista A-70, direcció Alacant Nort/ Vía Parc.

# SERVEIS
Sauna Restaurante Tienda de Golf Vestuarios Bar- Café Gimnnasio Aparcamiento
#CARACTERÍSTIQUES
Dissenyador del Camp
Severiano Ballesteros
Clots
18