Multimèdia Gallery 

RONTONAR ACEITES
Precio: 34.0 €
Ruta de senderisme per la serra del Rontonar, visitant la Microreserva de flora del Rontonar, la qual alberga espècies de flora úniques en el món, entre elles, diferents tipus d'orquídies.
En els seus cels no és difícil albirar àguiles marcenques i en els seus vessants són presents els cérvols, escassos a la província d'Alacant.
A més de poder visitar un pou de neu del segle XVIII i que encara conserva els seus arcs i la volta en tota la seua esplendor, testimoni de les generacions passades i el treball de les quals es coneixerà durant l'activitat.
VISITA A UN OLIVAR, on podrà conéixer una agricultura basada en un cultiu de secà i minifundi, sostenible i respectuós amb la naturalesa, mantenint l'equilibri entre l'activitat agrícola i la conservació del mosaic paisatgístic de la muntanya d'Alacant.

TAST dels diferents olis monovarietales autòctons acompanyats de productes locals i vi d'Alacant a l'olivar, un lloc ple d'encant, amb oliveres centenàries, oliveres joves i unes vistes que fan que gaudisques del moment i connectes amb la naturalesa.
#Disponibilidad
Disponible todo el año