Descobreix tot el patrimoni cultural que s'amaga a Penàguila.

La Iglesia Parroquial de la Asunción de Nuestra Señora, Esglèsia Parroquial de l'Assumpció de la Nostra Senyora en Penàguila és un magnífic edifici amb molta història que val la pena visitar, anota’l en la teua ruta per esta localitat alacantina! L'església originària es va construir en el segle XIV i es va reformar posteriorment, en els segles XVII i, sobretot, XVIII. La seua façana emmarcar-la en l'estil barroc i data de 1775.

Quant a la seua estructura arquitectònica, la parròquia té una planta rectangular amb una sola nau central. A més, també hi trobem un campanar del segle XVII, sobri i de bona fàbrica. Per la seua part, l'altar major té un especial significat per a la gent de la localitat, ja que va ser fet quan Joaquín Company, nascut a Penàguila, era arquebisbe de València.

La parròquia de la Esglèsia Parroquial de l'Assumpció de la Nostra Senyora compta amb diferents capelles, entre les quals destaca la de la Verge dels Dolors, d'estil neoclàssic.

Aquesta destinació de la província d'Alacant compta amb un important patrimoni històric i cultural. Només has de recórrer els seus carrers i descobrir tot el que ací s'amaga. Et sorprendrà!