Galeria Multimèdia

Ara, recórrer les cales i platges de Benissa i Calp és molt fàcil. Descobreix el Passeig Ecològic i sorprén-te amb les espectaculars vistes al Mediterrani.

Imagines recórrer cadascuna de les platges i cales de Benissa i Calp? Gaudeix d'un meravellós recorregut per les recòndites cales de Calp i Benissa gràcies al Passeig Ecològic. Aquest agradable passeig discorre per les cales de la zona nord de Calp i per les poc conegudes platges i cales de Benissa.


En el Passeig Ecològic de Benissa - Calp podràs gaudir de cinc quilòmetres de costa amb escarpats penya-segats i xicotetes cales envaïdes per pins. El millor de tot és que aquest passeig el pots recórrer durant tot l'any gràcies al seu magnífic clima.

El Passeig Ecològic el pots dividir en la part sud, que fa referència a les cales de Calp fins a la cala Calalga, i la nord, a les de Benissa fins a la cala Advocat. A més, durant el camí hi ha una sèrie de panells informatius que van descrivint aspectes culturals, històrics o la riquesa botànica de la zona. Aquesta ruta és lineal i apta per a tota la família.

Com a curiositat, en algun punt de la ruta entre la Cala Les Bassetes i la Cala La Fustera trobaràs les restes d'una antiga pedrera d'extracció de pedra tosca amb la qual es van construir diversos edificis de la localitat en el segle XVI.

I, a més, al llarg del camí hi ha diverses cales que compten amb espais d'hostaleria, on podràs prendre algun refresc o dinar i donar-te un bon bany en les cristal·lines aigües de les cales.

Més informació
TIPUS

Jardins

Costa