Benissa

Benissa

Main image

La necessària adaptació a la demanda turística no ha fet perdre al municipi ni una miqueta de personalitat. Entre el verd de la muntanya i el blau de la mar, la població preserva el seu marcat caràcter medieval que, unit a la bellesa de les seues platges, cales i paisatges, deixa pas a la llum per a compondre una preciosa imatge en què no falten els penya-segats i el retall de les roques.


Com arribar:

L'autopista A-7 disposa d'una eixida directa a la localitat, la S-63. Esta, desemboca en la carretera N-332, que tamb conduix al municipi. Disposa de ferrocarril de via estreta i un bon servici d'autobusos.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

image
El vi, a la província d'Alacant, té un gran impacte en la gastronomia local mediterrània. És la beguda que dona elegància i plaer als plats típics de la terra. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Vins d'Alacant s’encarrega de difondre l'enoturisme. Promou recórrer les rutes d'Alacant per a gaudir del paisatge de vinyes i visitar els seus cellers.
image
Alacant és un punt de referència mundial gràcies a les seues platges i a un clima espectacular, i s’ha convertit en un lloc per excel·lència per a practicar l'enoturisme, gaudir del bon menjar i tastar vins sensacionals.
image
La província d'Alacant atrau cada any a milers de turistes que venen a relaxar-se, prendre el sol i refrescar-se en les cristal·lines aigües de la nostra costa, però la Costa Blanca ofereix molt més i, per a descobrir-ho, cal posar-se el neopré i les ulleres de bussejar.
image
La geocerca (geocaching en anglés) és un esport per a inquiets i curiosos, exploradors i somiadors. La “cerca del tresor” és real i es pot practicar en diversos municipis de la Comunitat Valenciana

Publicacions