Galeria Multimèdia

Si t'agraden les cales tranquil·les amb un bonic paisatge al teu al voltant, Les Bassetes és per a tu. Visita-la!

Calp compta amb una gran varietat de platges i cales en la seua costa; busques el que busques, hi ha un lloc per a tu en aquesta localitat mediterrània. Els qui prefereixen els llocs tranquils i relaxats on desconnectar mentre escoltes el so de les ones, gaudiran sens dubte de la cala Les Bassetes.

La cala Les Bassetes està situada a l'extrem nord de la costa de Calp. De fet, la seua situació és fronterera amb Benissa. La cala és xicoteta: té una extensió de 70 metres amb una amplària d'uns 5 metres. La platja és de cudols, amb superfície rocosa, i les aigües són tranquil·les i sense sobresalts.

Un dels avantatges d'aquesta cala són les seues vistes: podràs contemplar en tota la seua esplendor el Penyal d'Ifach des d'una perspectiva diferent. A més, els amants del busseig estan d'enhorabona: aquesta cala és perfecta per a practicar-lo, submergint-te en les seues aigües i observant la bellesa del fons marí. Si t'acostes a Les Bassetes també és probable que et trobes a gent pescant, és una bona zona per a això.

La cala està molt prop del Port Esportiu Les Bassetes, en el qual trobaràs opcions d'hostaleria, una escola de vela i un centre de busseig, a més de servei d'amarrament per a la teua embarcació. Descobreix les meravelles de la cala Les Bassetes a Calp; t'espera per a conquistar-te.

Més informació
Una altra informació

Zona de baño no controlada por la consejeria de medio ambiente

# SERVEIS
Restaurante Estado del Mar Lavapies Parking Windsurf Playa Semi Urbana Vela Cala