Museu Microgegant

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix els objectes més xicotets que mai hages pogut imaginar i les escultures més grans en el Museu microgegant del Castell de Guadalest.

Més informació

Horari

Estiu: 10 a 20 h. Hivern: 10 a 18 h.

Pensaves que ja ho havies vist tot? Al Castell de Guadalest et sorprendrà la quantitat de museus que hi ha. Malgrat ser un xicotet municipi, ací sempre trobaràs alguna cosa a descobrir.

Un dels museus que més crida l'atenció és el Museu Microgegant. Un racó on tot té la seua màgia, des de les escultures més xicotetes que hages pogut veure fins a les obres més gegants.

Són molts els elements d'aquesta exposició que destaquen, però el millor és que vingues a descobrir-los tu mateix. T'imagines contemplar una plaça de bous al cap d'una agulla o el llibre de la Bíblia en un cabell? Fins i tot, podràs veure una puça vestida passejant amb bicicleta. Qui ens ho anava a dir!

Segur que, quan visites aquest museu tant gran com xicotet, no deixaràs de preguntar-te com ho han fet. Gaudeix de la cultura més sorprenent en aquest espai del Castell de Guadalest.

I si t'has quedat amb ganes de més, ja saps que aquesta destinació està repleta de curiositats, com el Museu de Pesebres i Cases de Nines o el Museu de Salers i Pimenters.

El Castell de Guadalest té molt a ensenyar-nos, t'ho perdràs?