El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
El Castell de Guadalest
museus el castell de guadalest

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

L'interior d'Alacant té molts tresors a ensenyar-nos. Un d'ells és un dels pobles més bonics d'Espanya, El Castell de Guadalest. Es troba a la part alta d'un penyal i les seues cases estan perfectament encaixades en la roca. Des d'aquest preciós poble es poden contemplar unes magnífiques vistes de les serres de Xortà, Serrella i Aitana.

Què veure en El Castell de Guadalest

 El Castell de Guadalest és, sens dubte, una de les joies de la Marina Baixa i destaca pel seu castell coronant el cim de la roca, els seus carrers plens d'història, les seues tradicions i unes vistes increïbles on la naturalesa és la principal protagonista. A més, aquesta destinació va ser declarada Conjunt Històric Artístic l'any 1974.

Per a visitar El Castell de Guadalest has de saber que està dividit en dues zones: el barri del Castell, situat a la part alta de la penya i envoltat per les muralles del castell, i el barri del Raval, que es va crear més tard i la població s'estén per la falda de la muntanya.

Comencem la ruta pel barri del Castell, on trobaràs increïbles muralles amb molta història. Van ser construïdes pels musulmans per a protegir tot el que hi havia en el seu interior. Encara hi es conserven alguns llenços i es poden distingir les torres que s'adapten perfectament a l'entorn natural. Encara que, sens dubte, un dels màxims exponents que queden de la muralla és la porta d'accés a El Castell de Guadalest.

Un altre dels monuments que has de visitar és la Casa de Orduña, una casa nobiliària del segle XVII, que també es coneix com la Casa Gran. Just des d'ací, pots accedir al Castell de L’Alcozaiba, una fortalesa musulmana del segle XI. 

I una de les curiositats que atrau als turistes és la quantitat de museus que té aquesta xicoteta localitat. Pots trobar temàtiques molt variades, per exemple, el Museu de Betlems i Casetes de Nines o el Museu de Microminiatures, que no deixarà indiferent ningú.

Un altre dels museus que podem gaudir a El Castell de Guadalest és el Museu de Salers i Pebreres, que consta de més de 20.000 peces originals de tot el món col·leccionades durant els últims 25 anys. Curiós, veritat?

A més, també pots visitar el Museu Col·lecció de Vehicles Històrics, així que, amants del món del motor, ací teniu una bonica excusa per a descobrir aquest meravellós lloc. 

La història no falta a El Castell de Guadalest i pots descobrir-la, sens dubte, a través dels seus museus com l’Etnològic o el Museu Medieval

Aquests són només alguns exemples de tot el que pots visitar i descobrir en aquest preciós poble. I tot això sense oblidar la deliciosa gastronomia que es pot degustar en aquest racó d'Alacant. Endinsa't en l'interior i gaudeix de la naturalesa, la història i les vistes que t'ofereixen destinacios com El Castell de Guadalest. No te’n penediràs!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

La Comunitat Valenciana amaga autèntics tresors. Des de la casa més estreta fins a l'hotel més alt d'Europa. Deixa eixir la teua versió més curiosa i descobreix aquestes destinacions que et deixaran sense paraules!
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.

Propostes de viatge

Publicacions