Multimèdia Gallery 

Endinsa't en el Jardí Huerto del Cura i gaudeix d'una de les grans joies d'Elx, el seu palmerar.

Elx té molts racons amb encant, però hi ha un element que representa la ciutat, el seu palmerar. Per a descobrir-lo, pots endinsar-te en el Jardí Huerto del Cura, on trobaràs la joia del palmerar històric d'Elx.

Amb una superfície de 12.000 metres quadrats de plantes tropicals i mediterrànies, aquest jardí exòtic va ser declarat Jardí Artístic Nacional en 1943.

Ací podràs recórrer els camins del Huerto del Cura amb tranquil·litat, observant la convivència de plantes mediterrànies i tropicals, mentre gaudeixes del silenci d'aquest jardí situat en el centre de la ciutat. A més, la llum es veurà reflectida en els nombrosos estanys on els peixos i les aus acompanyen les palmeres en la seua migdiada diària. En un d'aquests estanys trobaràs una reproducció del bust de la Dama d'Elx, un altre dels elements més significatius per als il·licitans.

Si recorres aquests jardins, trobaràs la Casa del Rector, un habitatge que utilitzaven els hortolans de l'època per a resguardar-se mentre feien els treballs diaris.

La bellesa paisatgística del Palmerar d'Elx el converteix en un parc natural únic en el continent europeu que, al novembre de l'any 2000, va rebre la distinció de Patrimoni de la Humanitat.

Més informació
TIPUS

Jardins