Multimèdia Gallery 

Gaudeix d'un museu a Elx amb increïbles col·leccions de fòssils i minerals que t'ajudaran a comprendre com ha evolucionat la vida al nostre planeta.
Més informació
Horari

Dimarts a dissabte: de 10.00 a 14.00 i 15.00 a 18.00 h. Diumenges i festius: de 10.00 a 14.00 h. Dilluns tancat.

El Museu Paleontològic MUPE d'Elx té la gran responsabilitat de ser, a tota la província d'Alacant, l'únic museu que està dedicat a la paleontologia, és a dir, a l'estudi dels fòssils i per tant de la vida en el passat sobre la terra.

El MUPE d'Elx ens va narrant, basant-se en troballes de fòssils alacantins i d'altres parts del món, com ha sigut l'evolució de les espècies, i per tant de la vida, al nostre planeta. La seua col·lecció és realment impressionant: els fons del museu han aconseguit reunir ni més ni menys que 60.000 exemplars, dels quals podem veure i gaudir uns 1.000. I el veritablement interessant és que la immensa majoria d'aquests fòssils són reals, i no reproduccions.

Els fòssils més rellevants del Museu Paleontològic MUPE d'Elx són, en primer lloc, els d'un porc espí, el més antic del món! O els d'un Mosasaure de 5 metres que es va trobar al Marroc. Al MUPE d'Elx els minerals també són una part molt interessant de la col·lecció, així com les peces d'ambre, de les més antigues d'Europa.

Amb el MUPE d'Elx, aquesta ciutat encara fa més completa la seua llista de llocs interessants que visitar, i el veritablement interessant és que pot proporcionar-nos la possibilitat d'alternar plans a l'aire lliure, com una visita als horts de palmeres del El Palmerar d'Elx, declarats Patrimoni de la Humanitat, i d'altres més didàctics en llocs tan interessants com aquest museu paleontològic. Elx és una ciutat plena d'atractius, història, patrimoni i vida. Converteix-la en la teua pròxima destinació!