Multimèdia Gallery 

Descobreix tot el que pots fer al Parc de l'Oest i desconnecta de la rutina a Novelda.

Si passegem per Novelda, podrem trobar un lloc en el qual desconnectar de la nostra rutina i gaudir a l'aire lliure. Vols saber on? El parc de l'Oest, també conegut com “Pas dels Dolors”.

Aquest racó de la localitat es caracteritza per les seues clares influències modernistes, patents en els detalls dels mosaics i enreixats que adornen el parc. A més, en el seu interior també trobem l'Ermita de la Vereda, un edifici religiós que li dona un valor cultural a aquest lloc.

El Parc de l'Oest és un pulmó verd per a Novelda, ja que ací podem gaudir de l'oci envoltats de senderes i flora autòctona. A més, també compta amb un amfiteatre on, al llarg de l'any, es realitzen diferents activitats i actuacions musicals, teatrals… En definitiva, plans per a tota la família!

I no tot acaba ací, una altra de les qualitats d'aquest bonic lloc és que disposa de zones habilitades per a fer barbacoes, una zona de berenadors, parcs infantils i una pista de futbol i bàsquet. Si busques passar una estona diferent i entretinguda a Novelda, aquest és el teu lloc ideal.

Més informació
Horari

Estiu: de 8 a 20.30 h.Hivern: de 8 a 22 h.

TIPUS

Jardins