Blogs en video

En el cor de l'Alt Palància i enclavat a l'emblemàtica Serra d'Espadà trobem Almedíjar, un encantador municipi de la província de Castelló on els seus 250 habitants mantenen intacta l'essència de les seues tradicions i de la seua cultura.

Què fer a Almedíjar 

 Un recorregut pel seu barri antic és un regal per als cinc sentits, ja que encara podem trobar les restes de la muralla que defensava el poble a l'època medieval. Unes muralles que han sigut testimoni i són una mostra viva de la convivència entre les tres cultures que van habitar a Almedíjar: jueus, musulmans i cristians.

Caminar i descobrir, pas a pas, cadascun d'aquests barris i els seus contrastos és una experiència única. La població musulmana ocupava el nucli central d'Almedíjar fins a arribar a la part alta de la plaça de l'Església, on començava la part cristiana de la població. D'aquesta manera, al voltant de l'Església dels Àngels i Sant Joan Baptista, vivien els cristians.

Per la seua part, el barri jueu s'estenia per la plaça de Roser i la plaça de l'Ajuntament, passant per carrers tan representatius com Pastora, Calvario i Acequia.

La naturalesa d'Almedíjar és també una de les joies de la Serra d'Espadà, que ofereix al viatger multitud de paisatges irrepetibles com la Font del Canyar o les valls repletes de sureres, possiblement els més densos de tot el país. Alguns d'aquests exemplars acumulen més de cent anys d'història.

I aquest viatge no pot acabar d'una altra forma que no siga assaborint la gastronomia típica d'Almedíjar, protagonitzada pels seus productes de l'horta i del camp, així com pels seus formatges, coneguts internacionalment pel seu sabor i la seua gran qualitat.

Vine i descobreix tot el que aquest meravellós lloc té preparat per a tu i per als teus.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Zones d'interior

Publicacions