Galeria Multimèdia

Descobreix un entorn natural encantador, on la serra arriba quasi al Mediterrani.

Si vols descobrir una serra que sembla que arriba fins a la mar Mediterrània, només has d'endinsar-te en el Parc Natural de la Serra d'Espadà. Aquest paratge es troba al sud de la província de Castelló i és un dels espais naturals més ben conservats de tota la Comunitat Valenciana.

En la Serra d'Espadà podràs trobar una gran quantitat de fonts, barrancs i frondosos boscos de sureres, entre d'altres. És, sens dubte, un lloc màgic per a realitzar diferents rutes senderistes de tot tipus o muntar amb bicicleta. Pots triar des de les de menor recorregut per a passar un fantàstic dia en família o fer rutes senderistes per als més experimentats que et permetran conéixer els pobles més bonics de la zona. A més, també pots divertir-te amb tot tipus d'activitats esportives i d'aventures, com barranquisme, escalada, salt de pont o rutes amb bicicleta.

El Parc Natural de la Serra d'Espadà compta amb un centre d'interpretació on podràs conéixer tots els secrets i tota la flora i fauna que envolta aquest meravellós paratge.

Més informació
TIPUS

Parcs naturals