Multimèdia Gallery 

Casa Rural Nuri de Rei A y B
Precio: 240.0 €
T'agradaria gaudir d'una experiència inigualable? Sent els nostres pobles amb encant on ¿Es va detenir el temps¿. Descobriràs el seu patrimoni històric-cultural, gastronomia naturalesa i molt més, en un paratge entre Castelló i Aragó. Visita Els Pobles més bonics d'Espanya com Morella, Cantavieja o Mirambel entre altres, que podràs conèixer a través de la nostra guia de Nuri de Rei.

T'agradaria sentir el confort d'allotjar-te en una Casa rural certificada amb la ¿Q¿ de Qualitat Turística? En Nuri de Rei tens l'oportunitat. Disposaràs d'un apartament en exclusiva, amb xemeneia, bany amb hidromassatge, cuina totalment equipada, saló, habitació doble i de matrimoni, wifi, equip de música, TV, DVD i una fantàstica col·lecció de jocs de taula, pel·lícules, música i llibres. A més, disposaràs de material esportiu per a jugar a pàdel, mini golf i frontó.
#Disponibilidad
Disponible todo el año
#Exclusiones
Semana santa Fin de Año
#Servicios incluidos
Allotjament 2 nits fins a 4 persones. - Regal de la nostra guia dels Pobles més Bonics d'Espanya - Material esportiu per a jugar a pàdel ,frontó
#Otros servicios
76.0 €
Aventura en Saltapins fins a 4 persones (circuit blau+tirolines) 76 euros 4 persones