Forcall Forcall Forcall
Forcall
16ºC Hui
Despejado Max. 20º Min. 9º
1, 26/09/2022
2
Nubes altas Max. 19º Min. 10º
3
Nubes altas Max. 12º Min. 10º

Què veus?

La webcam està situada a la Plaça Major de Forcall, des d'on es pot apreciar el Palau dels Osset-Miró, un símbol de pedra i ràfelss de fusta llaurada. A més, Forcall es caracteritza pels seus casals històrics i carrerons estrets que transporten el viatger a altres èpoques. En la seua visita, el viatger descobrirà paratges pintorescs, amb espectaculars vistes i fresques fonts que esperen als voltants els amants de la naturalesa.

Què pots fer prop de Forcall?

Forcall, situat a la província de Castelló, descansa sobre la vall que forma la confluència dels rius Bergants, Caldes i Cantavieja. Un paisatge format entre muntanyes cobertes de pins i carrasques que ofereixen al visitant una agradable sensació de benestar.

Si t'abelleix gaudir de l'encant de la naturalesa que ofereix aquesta zona, et proposem visitar la cascada del riu Carbo, on podràs pegar-te un escabussó en aigües cristal·lines i descansar en un entorn privilegiat.

Si visites aquesta localitat el mes de gener, et recomanem que no et perdes la Santantonà de Forcall, una festa declarada Bé d'Interés Cultural Immaterial (BIC) des del 2012.

16ºC Hui
Despejado Max. 20º Min. 9º
1, 26/09/2022
2
Nubes altas Max. 19º Min. 10º
3
Nubes altas Max. 12º Min. 10º

Mapa