Compartir:
Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana s’ompli de música i color amb les festes de Sant Vicent, concerts arreu i l’arribada del Holi Life!

Newsletter 782    23/04/2019 Veure en el navegador    Newsletters anteriors

Propostes per al teu viatge

Casa Rural La Rocha, dies inoblidables a Chulilla

La Casa Rural La Rocha és una casa amb 150 anys d'antiguitat amb un interior recentment reformat i adaptat perquè, en el teu pas per Chulilla, tingues l'estada més relaxant i reserves les teues forces per a l'escalada o tranquil·les excursions pels impressionants paisatges d'aquesta població serrana.

+ Llegeix més

Jota’s Benicàssim, una completa oferta gastronòmica

Jota’s Benicàssim té el restaurant que necessites per a cada moment. Per a un desdejuni en família, una copa amb els amics i el berenar amb els xiquets, Jota’s Plaza. Si el que vols és celebrar un esdeveniment especial o prendre una rica paella a la vora del mar, el teu lloc és Jota’s Vistamar. Quin escolliries en aquest moment?

+ Llegeix més

Completa la teua estada a Dénia allotjant-te a l'hotel d’estil colonial Buenavista

Enmig d'un jardí de 17.000 metres quadrats i just al costat del Mediterrani un edifici d'estil colonial s'alça com un dels millors llocs on allotjar-te perquè el teu pas per Dénia siga perfecte.

+ Llegeix més

Webcam

De llarg a llarg de la Comunitat Valenciana s'han instal•lat desenes de càmeres perquè pugues informar-te i gaudir de la geografia de la regió des de la distància i la comoditat de la nostra pàgina web. Vols saber l'estat d'una platja? Vols veure si està plena una plaça? Consulta'ns, som els teus millors ulls.

+ Mostra'n més

Coneix-nos

Benejúzar

Benejúzar se situa al marge del riu Segura. El cultiu d'alls i de llima tiny els paisatges d'aquesta jove ciutat reconstruïda després del terratrèmol de 1829. Milers de persones visiten el lloc en pelegrinatge el mes d'octubre amb motiu del romiatge de la Verge del Pilar.

+ Mostra'n més

Ací i Ara

Festes de Sant Vicent: on celebraràs l'any vicentí?

Les festes del patró de la Comunitat Valenciana, Sant Vicent Ferrer, seran una celebració en tota regla aquest 2019, ja que se celebren 600 anys de la seua mort. Teulada, Museros, La Nucia i molts altres municipis ja estan preparats per a les seues festes patronals, i volen que t'unisques a ells!

+ Llegeix més

El festival internacional Holi Life ompli València de color!

La ciutat de València acollirà per 7ª vegada una carrera divertida, màgica i amb molt de color el pròxim 27 d'abril: el Holi Life. Uneix-te a una de les curses més alegres del món!

+ Llegeix més

Que no falte la música! Gaudeix-la en la Comunitat Valenciana

Qui pot viure sense música? La Comunitat Valenciana et convida a gaudir-la en tots els seus estils amb el 72é Certamen Nacional de Bandes de Música de Cullera, la Pasqua sonora d'Onda i el Festival de Músiques religioses del Món, en el Convent Carmen.

+ Llegeix més
Generalitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana
Ciutat Administrativa 9 d’octubre
Torre 2 3º, C/De la Democracia, 77
46018 València